Szállítással kapcsolatos fontos információk
 

A szállítási költség Magyarország területén Bruttó 2.900 Ft 30 kg.-ig; Bruttó 5.900 Ft 100 kg.-ig és Bruttó 10.900 Ft 100 kg. felett.

Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk.
Megrendeléséről azonnal kap egy a rendszer által automatikusan generált és elküldött levelet melyben a megrendelése tételesen fel lesz tüntetve. Az automatikus visszaigazoló levél nem jelenti azt, hogy megrendelt termék raktáron van.
Megrendelését követően, amint megérkezik hozzánk a termék,munkatársaink megkeresik Önt telefonon vagy elektronikus levél formájában.

 

Banki átutalással történő fizetés

  • Igény esetén lehetőség van banki átutalással, előre utalás formájában teljesíteni a fizetést. Ez irányú igényét a rendelés feladásakor, a megjegyzés rovatban tudja jelezni.
  • Banki utalás igénylése esetén kiállításra kerül a vásárlást igazoló számla, melyet faxon vagy e-mail-ben eljuttatunk Önnek.
  • Megrendelését az utalt összeg számlánkon való megjelenését követően tudja átvenni személyesen, vagy kiszállítás esetén a futárszolgálattól. A rendelés legkorábbi átvételének napjáról levélben tájékoztatjuk Önt.
 

Több megrendelés feladása, egy szállítási tételként

  • A rendelés teljesítését megelőzően lehetőség van újabb rendelések feladására és azok összefűzésére. Ez esetben a rendelések egy szállítási tételként kerülnek kezelésre.
  • A rendelés összevonás feltétele, hogy az új megrendelés megjegyzésében jelezze, hogy mely előző rendeléssel vagy rendelésekkel (azonosító szerint) kerüljön összevonásra az adott rendelés, valamint a rendelésfeladásnak még a jelzett átvétel előtti munkanapon 16.00 óráig meg kell történnie.